• Επιλογή γλώσσας
  • English
  • Ελληνικά

Ποια ταινία θα θέλατε να προβάλλει η Κινηματογραφική λέσχη Κορυδαλλού το 2016?

10 posts / 0 new
Last post
Ποια ταινία θα θέλατε να προβάλλει η Κινηματογραφική λέσχη Κορυδαλλού το 2016?

Ποια ταινία θα θέλατε να προβάλλει η Κινηματογραφική λέσχη Κορυδαλλού το 2016?

La Famille Belier

Bridge of Spies

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κορυδαλλού πρόσφατα απέκτησε το δικό της "χώρο" στο facebook. Πληκτρολογείτε " Κινηματογραφική Λέσχη Κορυδαλλού" και ενημερώνεστε για τις προσεχείς ταινίες αλλά και δηλώνετε τις προτιμήσεις σας. Το La Famille Belier το είδαμε πέρυσι στη Λέσχη, ναι έχετε δίκιο είναι μία ταινία που την βλέπεις ξανά παραπάνω από μία φορές. Προχθές είδαμε και συζητήσαμε το Γιο του Σαούλ - να την δείτε αυτήν την ταινία είναι συγκλονιστική - Αν περνάει ο δρόμος σας ελάτε αυτή την Τετάρτη να δούμε και να συζητήσουμε τον Νοτιά.

Νομίζω ότι εμείς οι πραγματικοί συνεφίλ θέλουμε ένα αφιέρωμα στον Λάνθιμο :
Αστακός (http://www.imdb.com/title/tt3464902/?ref_=nv_sr_1)
Άλπεις (http://www.imdb.com/title/tt1859446/?ref_=tt_rec_tt)
Κυνόδοντας (http://www.imdb.com/title/tt1379182/?ref_=fn_al_tt_1)

Θα ήθελα να προτείνω μία "αθόρυβη" κοινωνική ταινία που πρωταγωνιστεί ο "κακός" (Mads Mikkelsen) του Casino Royal (James Bond) αλλά σε ένα ρόλο και ερμηνεία έκπληξη.
Μια ταινία που δείχνει πως ένα αθώο ψέμα μπορεί να καταστρέψει τη ζωή ενός ανθρώπου σε μία κλειστή κοινωνία.
Η ταινία λέγεται "Το κυνήγι - The hunt" και είναι παραγωγή του 2012

Θέλω να κάνω μια πρόταση για την λειτουργία της λέσχης. Πιστεύω ότι είναι καιρός να λειτουργήσει ξεχωριστά από το Σινέ παράδεισος , σε δικό της χώρο, ίσως στην αίθουσα ΠΛΕΙΑΔΕΣ του πνευματικού κέντρου, με τις δικές της δυνάμεις. Το Σινέ Παράδεισος είναι εμπορική επιχείρηση και πολλές φορές μπορεί τα θέλω μας να μην ταυτίζονται. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν αλλά θα υπάρξουν και νέες ευκαιρίες. Ας ανοίξει μια συζήτηση ,ας ακουστούν τα επιχειρήματα και τα αντεπιχειρήματα από κάθε ενδιαφερόμενο.

Πρώτα έρχεται η αποδοχή....στο "Κορίτσι από τη Δανία"

Tην Τετάρτη 23/3 στις 21.00 στα πλαίσια της προβολής της ταινίας στο Σινέ Παράδεισος θα μιλήσει η Σηφακάκη Γεωργία ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια εκπ. μέλος της εταιρείας ομαδικής ανάλυσης και οικογενειακής θεραπείας.
Θα προλογίσει η Ελένη Λεοντίου.

προτεινω φεστιβαλ καλτ ταινιων τρομου..θα μπορουσε να ειναι ενα μηνιατικο αφιερωμα..σκεφθειτε να προβαλετε ισως και λιγο πιο εμπορικες αλλα αξιολογες ταινιες ωστε να προσελκυσετε το ενδιαφερον των νεων.

πως θα σας φαινοταν η ιδεανα πραγματοποιηθει μια παναττικη η ακομη και πανελληνια συναντηση των κινηματογραφικων λεσχων που ειναι σε λειτουργια για ανταλλαγη σκεψεων και εμπειριων; θα μπορει να υπαρχει και αλληλοβοηθεια σε διαφορα επιπεδα..